Hirdetés

A Gameloft fokozza a játékélményt az Asus ROG Phone 3 gamermobilon



|

Több nagy játékot is optimalizálnak, hogy a ROG Phone 3 gamermobilhoz készült dupla kijelzős ROG TwinView Dock 3-mal élmény legyen a szórakozás.

Hirdetés

A Gameloft és az Asus egy új együttműködés keretében szeretnék eddig nem látott magasságokba emelni a játékélményt a ROG Phone 3 gamermobilon. Ennek keretében optimalizálják az Asphalt 9: Legends, Modern Combat 5: Blackout, Dungeon Hunter 5 és Dungeon Hunter Champions játékokat, hogy teljes mértékben képesek legyenek kiaknázni a játékosoknak szánt okostelefon mellé kitalált, dupla kijelzős ROG TwinView Dock 3 kiegészítőben rejlő lehetőségeket. 

Hirdetés

A játékosok a dupla képernyőnek hála magával ragadó játékélményre számíthatnak, legalábbis ezt ígéri a gyártó és a kiadó. A slágereket 144 Hz-es képfrissítés és 1 ms-os válaszidő mellett lehet majd játszani, a második képernyőn pedig extra információk jelennek meg. Emellett a Gameloft azon is együtt dolgozik az Asus mérnökeivel, hogy a ROG Phone 3 teljesítményét a lehető legjobban kihasználják, és nagyobb fps-értékek mellett fussanak a játékok. 

Mindezt persze a gamermobilba épített Snapdragon 865 Plus lapka és a 144 Hz-es AMOLED-képernyő teszi lehetővé. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.