Hirdetés

A gamereknek kedvez a Galaxy Note 9 új Dolby Atmos módja



|

Az Android 9 Pie nem csak a One UI kezelőfelületet hozza el a Galaxy Note 9-re, hanem egy játékokhoz kitalált Dolby Atmos módot is.

Hirdetés

A Samsung egy külön, játékokhoz való Dolby Atmos módon dolgozott, amivel a 2018-as zászlóshajóit, vagyis a Galaxy S9, Galaxy S9+ és Galaxy Note 9 készülékeit turbózná fel. Bár a Galaxy S9 és Galaxy S9+ Android 9 Pie bétáiban ez benne volt, a végleges verzióból valamiért kikerült. A SamMobile jelentése szerint a Galaxy Note 9-nél más a helyzet. 

Hirdetés

A gamereknek szánt Dolby Atmos mód benne van a Galaxy Note 9 stabil Android 9 Pie frissítésében. Így a csomag még érdekesebb, persze a legfőbb látványosság az új One UI kezelőfelület. 

A játékokhoz kitalált új módot külön lehet aktiválni, vagyis nem kell átállítani a Dolby Atmos meglévő beállításait minden egyes játék elindítása előtt. 

A funkció lényege egyébként az, hogy még jobban felturbózza a térhatást a hangzásban, illetve fokozza a hangerőt is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.