Hirdetés

A Geekbench-en az LG V30



|

Minden bizonnyal az LG új csúcskészüléke jelent meg az adatbázisban, közelít a bemutató is.

Hirdetés

Felbukkant a Geekbench adatbázisában az LGE LG-H932PR kódjelű készülék, ami minden bizonnyal az LG V30 lesz. Nem is lehet más, hiszen a Qualcomm Snapdragon 835-ös lapkája dolgozik benne, az LG Q6-ban pedig a Snapdragon 435 van benne. 

Hirdetés

Bár a kijelző adatai nem jelentek meg a listában, a pletykák szerint 5,7 hüvelykes OLED-kijelzőt ad majd az LG, 18:9-es FullVision képaránnyal. Belül 4 GB RAM és 64 GB tárhely található. A dupla hátlapi kamera 13 megapixeles, mindezt pedig egy 3200 mAh-s akkumulátor látja el energiával. 

Másodlagos kijelző idén nem lesz, ennek a szerepét a magasabb képarány biztosíthatja. A készülék viszont IP68-as besorolást kap, vagyis a pornak és a víznek egyaránt ellenáll a ház. 

A Geekbench-en 1899 és 6350 pontot ért el az egymagos és a többmagos teszten a készülék. A tavalyi V20 pontszámai 1554 és 3626 voltak. 

Az LG V30 a várakozások szerint augusztus 31-én, az IFA előtt mutatkozik be. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.