Hirdetés

A GeForce Now szolgáltatást is elárasztják a reklámok



|

Az Nvidia is bevezeti azt, amit a streamingplatformok közül már többen megtettek.

Hirdetés

Egyre több vállalat dönt amellett, hogy a meglévő szolgáltatások árát megemeli, és bevezet egy olcsóbb csomagot, amelyért ugyan kevesebbet kell fizetnie a felhasználónak, cserébe el kell viselnie bizonyos mennyiségű reklámot. A közelmúltban így döntött a Netflix, az Amazon Prime Video és a SkyShowtime is, az egyre hosszabb listára pedig most fel lehet vésni a GeForce Now nevét is. 

Az Nvidia felhőalapú játékszolgáltatásának drágulását tavaly októberben jelentette be a cég, és aki sietett, néhány hónapra bebiztosíthatta magának a régi árat, vagy válthatott az ingyenes változatra, csakhogy ez utóbbival kapcsolatban hamarosan komoly változtatás lépett életbe.

Hirdetés

A vállalat bejelentette, hogy március 5-től kezdődően a GeForce Now ingyenes felhasználói különböző videós hirdetéseket fognak látni, amikor elindítanak egy játékot - de csakis ők, a Priority vagy Ultimate csomagok előfizetőit ez nem érinti. A jó hír azonban az, hogy ezek a reklámok nem befolyásolják majd a játékmenetet, ugyanis a játékra való várakozás közben jelennek csak meg, és legfeljebb kétpercesek lesznek. Az Nvidia szerint ez az új monetizáció előnyös is lehet az ingyenes felhasználók számára, mivel "idővel csökkentheti számukra az átlagos várakozási időt". 

Az érintetteket e-mailben értesítik a változásokról, a PCW szerkesztősége már kapott is ilyet, amely felhívja a figyelmet a legfontosabb információkra és a végfelhasználói licencszerződés frissítésére is. A hirdetésekkel teletűzdelt csomagról természetesen bármikor tovább lehet lépni valamelyik fizetősre, amelyek a reklámmentesség mellett RTX grafikát, gyorsabb hozzáférést és a legmagasabb szinten akár 4K-t és 120 fps-t is biztosít a tagoknak. Ti hogyan fogtok dönteni?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.