Hirdetés

A Google is megemlékezett az 1848-1849-es forradalom és szabadságharcról



|

Március 15-re reflektál a mai napon a Google keresője.

Hirdetés

Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc Magyarország újkori történetének egyik meghatározó eseménye, ezt pedig nem szokta elfelejteni a Google sem, így tulajdonképpen nem volt annyira meglepő, hogy a korábban már megszokott hagyományokhoz hűen idén is magyar köntösbe öltöztették a keresőoldal logóját.

Idén különösen szívmelengető minden efféle főhajtás, elvégre a koronavírusjárvány miatt nincs lehetőség arra, hogy a megszokott módon ünnepeljük március 15-ét.

Hirdetés

Ha valaki a mai napon ellátogat a www.google.com-ra, akkor az alábbi kép fogadja őt, így emlékezett meg a Google a 1848-49-es forradalomról. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.