Hirdetés

A Google Maps buktatott le egy párját megcsaló férfit



|

Erre egészen biztosan nem számított a tilosban járó illető.

Hirdetés

A Google Maps egyik legjobb funkciója a Street View, vagyis az Utcakép szolgáltatás, amelynek segítségével a keresőóriás kamerás autói és kerékpárosai által lőtt 360 fokos képeken járhatjuk be a világ szinte összes utcáját.

A 2007 óta elérhető funkció az évek során igazi jelenséggé vált, a GeoGuessr nevű játék mellett számos gyűjteményt is ihletve, amelyek a Street View által elkapott legviccesebb pillanatokat igyekeznek bemutatni. Egy tiktokozó most ugyancsak rábukkant valami érdekesre az utcaképek között, de ezúttal elmaradt a mosoly.   

Hirdetés

A 161 ezer követővel bíró Juliana Lima ugyanis azt állítja, hogy az Utcakép nézethez felvételeket készítő autó buktatta le az őt megcsaló barátját. Erről egy csaknem 10 millió lejátszást generáló videóban mesélt, amely szerint a brazil nő azt követően kezdett nyomozni, hogy meglátta a háza előtt elhajtó Google-járgányt.

@julianalima.julie #chifre #traicao #googlemaps #foryou ♬ Classic classic Mozart Ainek.(898018) - Toshihiro Iwaki

Lima először csak az autó mozgását akarta követni, ám a fotók egyikén kiszúrta a barátját, aki egy másik hölggyel a háta mögött motorozott a környékbeli utcákon. Némi keresgéléssel aztán rá is bukkant a páros úti céljára: a férfi egy félreeső padhoz vitte a nőt, ahol az alábbi képen látható, igencsak bizalmas pózban múlatták tovább az időt. Ez viszont még mindig nem a  sztori csúcspontja, a tiktoker ugyanis a legjobb barátnőjét ismerte fel a párja szeretőjében.

Mint minden közösségi médiás történetet, természetesen ezt is egy jó adag kétkedéssel kell kezelni, már csak azért is, mert a Google nem élőben, és még csak nem is néhány óra alatt tölti fel a Street View-ra készült új fotókat.

"Az Utcakép képei csak azt mutatják, amit a kameráink rögzíteni tudtak azon a napon, amikor a hely mellett elhaladtak. Ezt követően több hónapot is igénybe vesz a felvételek feldolgozása. Ez azt jelenti, hogy az Ön által látott tartalom néhány hónapos vagy akár több éves is lehet."

- írja a szolgáltatás felhasználói szabályzata, amelyből elég egyértelmű, hogy Lima a legjobb esetben is csak több hónapos fotókat láthatott a legjobb barátnőjével enyelgő barátjáról. Ez persze nem zárja ki, hogy már akkor is együtt voltak, így a tilosban járók számára mindenképp van tanulság: aki megcsalásra adja a fejét, óvakodjon a Google-autóktól!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.