Hirdetés

A Google már követi a Télapót



|

Idén is frissült a Google Santa Tracker alkalmazása, új játékokkal és funkciókkal.

Hirdetés

A Google éves szokásainak egyike, hogy december eleje táján frissíti a Santa Tracker alkalmazását, amely segítségével a Télapót követhetjük. A Google Play Áruház és a Google blogbejegyzése szerint az app idén egy új elfkészítőt is tartalmaz. 

Hirdetés

Ennek segítségével bárki létrehozhatja a saját, testre szabott elfjét, kiválaszthatja a ruhákat, hajstílust, kiegészítőket. Az elf még arcszőrzetet is kaphat, ha valaki érdekesebbé tenné az összképet. 

Az appban megtalálhatóak lesznek a Gboard újabb matricái is. Több játék is frissült (például a Santa's Village), és a Télapó továbbfejlesztett technológiáinak hála az app gyorsabban fut, mint eddig, ráadásul kevesebb helyet is foglal az okostelefonokon. 

Amint a visszaszámláló nullához ér, a felhasználók nyomon követhetik a Télapó éves utazását a világ körül, ahogy szétszórja az ajándékokat a fiúknak és lányoknak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.