Hirdetés

A Google megint nagy csodát művel



|

A Google Fotók immáron képes bármilyen felvett videó képét stabilizálni, az eredmény pedig elképesztően látványos.

Hirdetés

Nagy frissítést kap a Google Fotók, amely tulajdonképpen folyamatosan bővül új és hasznos funkciókkal. Most egy olyan érkezik a szolgáltatásba, amely elképesztően látványos. 

Hirdetés

A Google Fotók legújabb verziója ugyanis képes a korábban rögzített videók képét stabilizálni, és szinte teljes mértékben megszüntetni a rázkódásokat. A végeredmény egészen lenyűgöző. 

Természetesen a Google szoftveres stabilizációval oldja meg a feladatot, vagyis minőségben egy minimális romlás előfordulhat, de az eredmény megéri. 

Így fest a síelés a hegyekben stabilizáció nélkül:

És így néz ki a Google Fotók munkája után: 

Amint egy okostelefonra megérkezett a Google Fotók 2.13-as verziója, elég megnyitni vele egy videót, a szerkesztés gombra nyomni, majd a betöltés után alul lesz egy külön gomb a stabilizációhoz. Ezt elegendő egyszer megnyomni, az app minden munkát elvégez. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.