Hirdetés

A Google Térkép is sötét témára vált



|

Az Android Instagram-oldala leplezte le a Google Térkép komplett sötét módját, amelyet elvileg hamarosan megkapunk.

Hirdetés

Bár a Google a vakítóan fehér hátterekkel egységesítette a dizájnt a szolgáltatásain és az alkalmazásain belül, sok embernek bántja a szemeit ez a világos felület. Ezért is lett olyan nagy trend idén a sötét mód. A sötét témákat rengeteg népszerű szolgáltatás megkapta már, a Google Térkép viszont még nem.

Hirdetés

A hivatalos Android Instagram-oldala azonban árulkodott: egy rövid animáció arra utal, hogy már nem kell sokat várnunk a Google Térkép komplett sötét módjára. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Dark Theme delivers on #Android10. Try it, your 👀 and 🔋 will thank you.

Android (@android) által megosztott bejegyzés,

Mivel az Android 10 rendszerszintű sötét móddal próbálja kímélni a szemeinket és az AMOLED-kijelzős mobilok üzemidejét, ezért nem meglepő, hogy a Google legtöbb appja már sötét módban is használható. Rövidesen a Google Térkép sem lesz kivétel. 

A Pixel mobilokon biztosan elérhető lesz az újítás, remélhetőleg más gyártók készülékein sem kell sokat várni a támogatásra, amelyet általában szerveroldali frissítés aktivál, több hullámban (ez azért fontos, mert bár a Gmail elvileg már támogatja a sötét módot, sokan még mindig nem tudják használni a funkciót...). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.