Hirdetés

A Google végre megengedi, hogy blokkoljuk az idegesítő youtubereket



|

Régóta hiányzó lehetőséggel bővül a Google Discover.

Hirdetés

A mobilos Google Chrome böngészőben és a dedikált Google-alkalmazásban használható Discover (Felfedezés) felület könnyen eltérítheti az óvatlan felhasználót az eredeti céljától, hiszen egy személyre szabott válogatást kínál, amely az internet számunkra potenciálisan érdekes tartalmait listázza.

A felfedezés-lap azonban időnként hajlamos teljesen irreleváns javaslatokkal szolgálni, köztük az olyan youtuberek videóival, akikre nem szívesen áldozzuk az időnket. Az ilyen tartalmak kivédésére eddig csak a YouTube-ajánlások teljes blokkolása állt rendelkezésre, nemrég azonban változott a helyzet.

Hirdetés

A Google-app legfrissebb verziójában ugyanis már az egyes YouTube-csatornákat is blokkolhatjuk, így nem kell teljesen lemondanunk a platform videóiról, ha meg akarunk szabadulni egy-egy irritálónak talált influenszer munkásságától. Ehhez csak rá kell nyomnunk az ajánlási kártyákon található "…" gombra, majd kiválasztani az adott youtuber blokkolását.

Akit egyáltalán nem érdekelnek a videók, azok továbbra is letilthatják a youtube-os ajánlásokat, illetve a videók témája szerint is szűrhetünk. Az új lehetőségek a Google app androidos és iOS-es kiadásában is elérhetők.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.