Hirdetés

A Gorilla Glass Victus fejlettebb változatával érkezhet a Samsung S22-széria



|

Komoly fejlődést hozhatnak az új mobilok a kijelző védelmében.

Hirdetés

A Samsung idei zászlóshajóiról, az S22-szériáról legutóbb néhány napja adtunk hírt, amikor kiszivárgott a mobilok feltételezett megjelenési dátuma. Ha hihetünk a pletykának, a koreaiak február 8-án leplezik le a 2022-es bajnokot, méghozzá három (S22, S22 Plus, és a Galaxy Note-sorozat utódjának szánt S22 Ultra) kivitelben.

A nagy érdeklődéssel várt készülékekről rengeteg pletyka terjeng, nemrég például egy videón is felbukkantak, most pedig egy újabb híresztelés futott be, ezúttal a specifikációk egy fontos részletét illetően.

Hirdetés

A közismert szivárogtató Ice Universe a Twitteren osztotta meg a nagyérdeművel, hogy tudomása szerint a Galaxy S22-trió mindhárom tagja a Gorilla Glass Victus üveg új változatával, a "Victus+"-szal gondoskodik majd a kijelző védelméről.

A Gorilla Glassért felelős Corning tavaly mutatta be a strapabíró üveg hetedik generációját, a számozást elhagyó Victust, ami komoly előrelépést hozott a törésteszteken. A "Victus+" viszont egyelőre hivatalosan nem is létezik, így mindenképp nagy show lenne, ha a Samsung ezzel küldené ringbe az új üdvöskéit.

Persze mint minden pletykánál, itt is szigorúan érvényes az "érdemes fenntartásokkal kezelni"-kitétel, ám valószínűleg rövidesen megtudjuk az igazat, hiszen a Samsung az utóbbi három évben mindig februárban leplezte le az aktuális csúcsmodelljeit.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.