Hirdetés

A Gyűrűk Ura-rajongók a billentyűzetüket is drágasággá alakíthatják



|

Olyan szép billentyűsapkákat villantott a Drop, hogy a bennünk élő Gollam felkiáltott.

Hirdetés

Külön szcéna alakult ki a klaviatúra házi módosításaira, a keycapek világában pedig a végtelenségig el lehet pepecselni azzal, hogy az ízlésünkhöz szabjuk a billentyűzetünket. Számos gyártó igyekszik kielégíteni az ezzel foglalkozó fogyasztók igényeit, és köztük van a Drop is, amely hivatalosan licencelt termékek széles választékát kínálja az érdeklődőknek - beleértve A Gyűrűk Urát is. 

A cég a már meglévő billentyűzetek, egérpadok és billentyűsapkák kínálatát még idén bővíteni fogja egy vadonatúj Rohan termékcsaláddal, és már fel is fedték, hogy ezek milyenek lesznek.

Hirdetés

A Barrowfield, a Deeping-Stream és a Red Day keycapek már előrendelhetőek, darabonként 49 dollárért (adóval együtt nagyjából 22 ezer forintért), de az áruk 65 dollárra (adóval sújtva körülbelül 29 ezer forintra) emelkedik, amint hivatalosan megjelennek. Legkorábban 2024. április 30-án szállítják ki őket, de a gyártó felhívta rá a figyelmet, hogy ez változhat. A kinézetük viszont aligha fog, ilyenek lesznek:

Hat másik A Gyűrűk Ura-stílusú billentyűsapkát is be lehet gyűjteni, ha valaki a teljes készletre pályázna, ezek közül három az Egy Gyűrű különböző ábrázolásai, három pedig Mordor-témájú. A Drop egyébként nemrég leleplezett egy Rohan-billentyűzetet is, amely színösszeállításában és grafikájában is igyekszik megidézni Tolkien magnum opusának egyik fontos elemét. A 87 billentyűs kialakítású termék 149 dollárt (adókkal együtt kb. 66,5 ezer forintot) kóstál és március 22-én jön. 

A dobozban helyet kap egy billentyűsapka-lehúzó is, szóval akár a fenti keycapeket is belerakhatjuk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.