Hirdetés

A háziállatoknak is szólt a CES



|

A Pebby egy kamerát és szenzorokat rejtő okoslabda, amit mobillal vagy okosnyakörvvel is vezérelhetünk a kutya vagy a macska legnagyobb örömére.

Hirdetés

Ha muszáj magára hagynunk a háziállatunkat, de nem szeretnénk, hogy túlságosan unatkozzon a távollétünkben, akkor bevethetjük a CES egyik házikedvenceknek szóló újdonságát, a Pebbyt. 

Hirdetés

A Pebby egy olyan okoslabda, amiben kamera és szenzorok találhatóak. Az elektronikát persze a kutya sem tudja összerágni, ugyanis nagyon erős és vízálló műanyag házba van csomagolva. 

A labda egy okostelefonos appon keresztül mozgatható, bárhonnan. A kamerának hála látjuk az állatot, a hangszórónak köszönhetően pedig beszélhetünk is hozzá. Ha erre nincs időnk, akkor vehetünk egy okosnyakörvet is, amit ha az állat visel, a Pebby automatikusan körbe-körbe mozog. A nyakörv ráadásul az állat aktivitását is méri. 

A Pebby 90 percet bír egy feltöltéssel, a töltéshez elegendő elküldenünk az adapterre, amelyet automatikusan megtalál és használatba vesz. A sikeres Kickstarter- és Indiegogo-kampányok után most a szállításra készül a gyártó. Az újdonságok ára 249 és 79 dollár lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.