Hirdetés

A Hisense új megoldásai a hűtőt és a mosógépet is felokosítják



|

Nagy löketet adhat az okosotthonok térnyerésének a háztartási gépek ilyetén fejlődése.

Hirdetés

Egyre elterjedtebbé válnak az okosotthonok, vagy meglévő lakásunk/házunk felokosítása, amivel a praktikusság és kényelem mellett akár még rezsit is lehet csökkenteni. Temérdek termék készült már ezen a téren (legyen az egy okoskonnektor, egy okos biztonsági kamera vagy az egészségünkre is vigyázó riasztórendszer), és ez még csak a kezdet, ez ugyanis meghatározó lesz a jövőben

Sok más márka mellett a Hisense is kiveszi a részét a fejlődésből, és idén ősszel a magyar piacon is elérhetővé tette intelligens háztartási gépeit, okosmosógépeit és hűtőit, amelyek kényelmes használatát többek között az biztosítja, hogy telefonról lehet őket vezérelni a ConnectLife ökoszisztéma segítségével, amely értesítéseket küld a gépek műszaki állapotáról is. 

Hirdetés

A Hisense hűtőmodelljei rendelkeznek intelligens diagnosztikai funkcióval (Smart Diagnostic), amelynek köszönhetően a gép öndiagnosztikai vizsgálatot végez, és minden felfedezett problémát jelez. A termékek között olyan is van, amely 21 hüvelykes, érintőképernyős kijelzővel rendelkezik, amin a beállítások elvégzése mellett fényképeket is lehet nézegetni, recepteket is lehet keresni, de akár felválthatja a jegyzetek, az üzenőfalak funkcióját is az alábbi képen látható módon: 

Ez a modell képes fél nap alatt előállítani 2,2 kg jeget, és víztartály helyett közvetlenül a csapot használja ehhez. Felvértezték élelmiszerleltár funkcióval is, amivel ételeket adhatunk hozzá, alapanyagokat nevezhetünk meg és beállíthatjuk a lejárati dátumokat is, amire emlékeztet a gép. 

Ami a mosó- és szárítógépeket illeti, a Hisense legnagyobb újítása itt az AutoDose funkció, amelynek köszönhetően a készülék az előre beállított szennyezettségi foknak és a ruhák súlyának megfelelően automatikusan adagolja a mosószert - ennek köszönhetően a felhasználónak havonta átlagosan csak egyszer kell gondoskodniuk utánpótlásról, és a ConnectLife alkalmazáson keresztül bármikor ellenőrizni lehet, mennyi a mosószer pillanatnyi szintje vagy az éppen felhasznált energiamennyiség. 

A Gorenje-Hisense háztartási nagygépeinek termékmenedzsere, Nagy Gábor szerint az egyik legnagyobb áttörés az lehet a készülékek okosításában, ha a gépek műszaki állapotáról még pontosabb képet kap a vásárló: ez a prediktív karbantartás. Nagy elmondása alapján hazánkban még nem olyan elterjedt a háztartási gépek iránti kereslet a magyarok árérzékenysége miatt, de folyamatosan nő az érdeklődés irántuk, és elsősorban a kényelmi funkciók segíthetik a terjedést. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.