Hirdetés

A Hisense új tévéjével érkezik Magyarországra a FIFA+



|

Az U7HQ modell még a világbajnokság előtt megvásárolható lesz.

Hirdetés

Magyarországon is hamarosan elérhető lesz a Hisense legújabb okostévéje, az U7HQ, amely egyik különlegessége, hogy már rendelkezni fog a FIFA hivatalos streaming szolgáltatásával, a FIFA+-szal. A gyártó törekedett arra, hogy még a futball világbajnokság előtt piacra dobja a készüléket, így a rajongók már az új alkalmazáson keresztül követhetik az eseményeket.

A Hisense U7HQ emellett a játékosok számára is jó választás lehet több praktikus lehetőségének köszönhetően.

Az ULED U7HQ 120 Hz-es natív képfrissítési frekvenciával rendelkezik, a Hisense Quantum Dot Colour technológiának hála több mint egymilliárd színárnyalat megjelenítésére képes. A tévé kapott sportmódot is, illetve a Motion Estimation and Motion Compensation technológiája a mozgó objektumokhoz igazodó dinamikus algoritmus segítségével biztosítja az éles kontúrokat a gyors mozgású jelenetekhez, a hanghatásokról pedig a Hisense IMAX Enhanced megoldás gondoskodik.

Hirdetés

A játékosok számára fontos a játékok késleltetését csökkentő ALLM, illetve az alacsony képkockaszám-kompenzációs technológia is.

A FIFA+ alkalmazásnak köszönhetően pedig nemcsak a vébé meccseit lehet követni élőben, hanem a felhasználók több mint 40 ezer archív mérkőzéshez, dokumentumhoz és interaktív játékhoz is kapnak hozzáférést.

A Hisense U7HQ 350 ezer forintba fog kerülni, még ebben a hónapban lesz elérhető hazánkban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.