Hirdetés

A Holdat is célba veheted a Samsung Galaxy S23 Ultra 200 megapixeles kamerájával



|

Új videó tüzeli a vásárlói kedvet az új Samsung-zászlóshajó érkezése előtt.

Hirdetés

Ahogy azt a Samsungnál már megszokhattuk, szinte minden lényeges információ kiszivárgott az új Galaxy S csúcsmobilokról, már jóval a február 1-jén esedékes hivatalos bemutató előtt. Így aztán az elmúlt napok során nemcsak az S23, az S23+ és az S23 Ultra specifikációja került nyilvánosságra, de képeket és videót is láthattunk a telefonokról.

Az új generáció legnagyobb dobásának a Galaxy S23 Ultrába kerülő ISOCELL HP2 kameraszenzor ígérkezik, amely a néhány gyártónál már bevetett 200 megapixeles ISOCELL HP1 továbbfejlesztett verziója, és a Samsung szerint elképesztő felvételeket szállít majd.

Hirdetés

A koreai gyártó most ehhez jelentkezett egy rövid kedvcsinálóval, amiben az éjszakai fotózásban bekövetkező előrelépést igyekeznek promózni, méghozzá a Hold főszereplésével. A rövid felvétel a Space Zoom funkcióra van kihegyezve, amellyel akár a Föld kísérőjéről is csodás képeket lőhetünk majd.

A puding próbája persze maga az evés, így a lelkesedéssel érdemes megvárni a független teszteket, de a Samsung részéről teljesen érthető, hogy a vállalat igyekszik feltüzelni a közönséget az új kamerás szenzációjára.

Az ördög azonban a részletekben rejlik, aki pedig kicsit is ért a fotózáshoz, az réges-régen tudja, hogy a nyers megapixelszám sajnos semmit sem árul el a tényleges teljesítményről, pláne a modern okostelefonok esetében, ahol már elsősorban a szoftveres képjavító algoritmusok játszanak döntő szerepet.

A Samsungnak mindenesetre égető szüksége lenne rá, hogy valami nagyot dobbantson a képalkotás területén, az elmúlt évek során ugyanis a koreai mobilok fokozatosan leszakadtak a mobilkamerás élbolyról, az egyik legrangosabb összehasonlításban, a DXOMARK toplistáján például jelenleg csak a 15. helyet foglalja el az aktuális Galaxy csúcsmodell, az S22 Ultra.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.