Hirdetés

A Huawei kikotyogta az Android P teljes nevét



|

Megvan, hogy mi lesz a teljes neve a következő Androidnak - a Huawei véletlenül kikotyogta.

Hirdetés

A Google a jelenleg és az elmúlt években alkalmazott ütemterve alapján jó előre bemutatja az új Androidot, majd elkezdi kiszórni a fejlesztői előzeteseket, aztán a bétákat; hogy végül augusztus végén kiadja a következő Android végleges verzióját, és ezzel egyszerre felfedje a teljes nevét is. Ezúttal sincs ez másképp, bő egy hónap múlva itt a végleges Android P, de azt még most sem tudjuk, hogy mit takar a P betű. Legalábbis hivatalosan. 

Hirdetés

Lengyelországban ugyanis felbukkant egy jelentés, amely szerint a Huawei nem szándékosan, de végeredményben kikotyogta az Android P teljes nevét. Erre egy ügyféllel való beszélgetés alatt került sor. Egy felhasználó arról kért információt, hogy a P9 Lite mini készüléke frissül-e Oreo rendszerre. 

A Huawei ügyfélszolgálatának egyik válaszában információ van a 2018-as frissítésekről, és a kínai gyártó megemlíti az Android P-t is, amelyre Android Pistachio néven hivatkozik. 

Ezt a nevet egyébként a Bloomberg külön is megjegyezte egy jelentésében, vagyis több helyről is van már bizonyíték rá, hogy az új Android neve Android Pistachio. 

Többen csalódottak, sokan ugyanis a Pineapple vagy a Popsicle nevekben reménykedtek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.