Hirdetés

A Huawei már teszteli az Android O-t



|

A Huaweinél megkezdték az Android O belső tesztelését, méghozzá a Mate 9-en.

Hirdetés

Minden jel arra utal, hogy a Huawei az első olyan gyártó, amely a Google után megkezdte az Android O belső tesztelését. Nagyjából egy hónapja mutatkozott be az első fejlesztői előzetes, amelyet a bátrabb Nexus- és Pixel-tulajdonosok akár telepíthettek is. 

Hirdetés

A Huawei a Mate 9-en kezdte el a tesztelést. A korai kezdésnek köszönhetően valószínűleg hamar sikerül majd az EMUI kezelőfelületet az új Androidhoz igazítani. 

Természetesen az effajta, belső használatra szánt buildekből hiányoznak azok a funkciók, amelyeknek hála a mindennapokban is lehetne használni az új rendszert. Nyelvből is csak angol és kínai van az ilyen buildekben. 

A tesztelés összességében azt jelenti, hogy kis szerencsével a Huawei a legelsők között adja majd ki az Android O-t, rögtön a Google után. Mivel a felhasználók eleve érzékenyek a lassú frissítésekre, ezért jár a külön plusz pont a Huaweinek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.