Hirdetés

A Huawei máris beszólt a Samsungnak



|

A Huawei nem vesztegette az időt, a P30 legutóbbi kedvcsinálójában máris kritizálta a Samsung Galaxy S10 csúcsmobiljait.

Hirdetés

A Xiaomi ugyanazon a napon mutatta be a Mi 9-es csúcsmobilt, mint a Samsung a Galaxy S10 modelleket. A Huawei sem vesztegette az időt, a bemutató környékén különösen aktív volt a Twitteren, és többször is odaszólt a nagy riválisának, kritizálva az egyébként remekül sikerült Galaxy S10 eszközöket

Hirdetés

A Huawei először a tripla kamerás klubban köszöntette a Samsungot, megjegyezve, hogy jobb később, mint soha. Bár a képminőséghez nem sok köze van a kamerák számának (ezt igazolta a Pixel 3 széria is), az tény, hogy a tripla kamerás őrületet a Huawei indította el, és állt a kamerás törekvések élére. A P20 Pro a világon elsőként kapott tripla hátlapi kamerát, a Mate 20 Pro pedig még jobb lett, többek között az ultraszéles lencsének hála. 

A Huawei egyelőre nem emlegette a négy hátlapi kamerás P30 Pro készülékét, de Richard Yu a kínai közösségi oldalakon már szivárogtatott erről többször is. A március 26-i bemutatóra azért többször is emlékeztetett a Huawei, amely szerint még várnunk kell, ha látni akarjuk a következő igazán nagy durranást a mobilpiacon. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.