Hirdetés

A Huawei nem tolja el az összehajtható Mate X megjelenését



|

A korábbi terveknek megfelelően, júniusban, 2300 euróért érkezik a Huawei első összehajtható mobilja.

Hirdetés

Elvileg a következő két héten belül megtudjuk, hogy a Samsung mikor tervezi ismét piacra dobni a Galaxy Fold készülékét, amelynek a megjelenését elhalasztotta a kijelzővel kapcsolatos aggodalmak miatt. Mi a helyzet a Huawei összehajtható mobiljával? 

Hirdetés

A Samsung bejelentése után egyből szárnyra kaptak a pletykák, amely szerint a Huawei Mate X megjelenése legalább szeptemberre csúszik el a lehetséges hibák kiküszöbölése miatt. Most viszont a kínai cégen belüli források megerősítették a Phoenix Technology számára, hogy a jelentések valótlanok, nincs alapjuk. A Huawei leszögezte, hogy továbbra is az eredeti menetrendet tartják, vagyis a Mate X júniusban, 2300 eurós árral jelenik meg. 

A szakértők kíváncsian várják, hogy miként teljesít majd élesben, ugyanis a Samsung és a Huawei termékei közül a Huawei Mate X tűnik jóval sérülékenyebbnek. Ez ugyanis házként használja a kijelzőt, vagyis a műanyag védőbevonat is hamar összekarcolódik majd. A Huawei az aggodalmak ellenére biztos a dizájnban, és nem lát okot a Mate X megjelenésének elhalasztására. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.