Hirdetés

A Huawei neve alatt is megjelenik az olcsó, de ütős Band 6



|

A Huawei és a Honor ugyan nemrég különvált, de egyik utolsó közös termékük még mindkét márkanév alatt megjelenik.

Hirdetés

Aki az edzései követéséhez, vagy az egészsége megőrzéséhez keres okoseszközt a a csuklójára, az elismerően hümmöghetett, mikor az idei CES-en bemutatkozott a Band 6-os modell. Miután tavaly kivált a Huawei égisze alól a Honor márka, az aktivitásmérő ennek a nevét viselte, ám mivel ez még közös fejlesztés volt, a Huawei szintén piacra dobja, csak épp Huawei Band 6 néven.

Hirdetés

A specifikációk látszólag semmit sem változtak, ugyanúgy egy mindössze 18 grammot nyomó karkötőről van szó, amiben egy 1,47 hüvelykes érintőképernyő kapott helyet. A Band 6 legnagyobb előnye, hogy átlagos használat mellett két hétig, intenzív nyomkodás hatására tíz napig bírja az aksi - legalábbis a gyártó szerint. Emellett optikai pulzusmérőt és egész napos véroxigén-szint mérést nyújt az új modell, ezek közül az utóbbi ritkán található meg a kifejezetten alacsony árszintet megcélzó eszközökben.

A Huawei Band 6 figyelemmel kísérheti az alvásunkat, beleértve a pihenés közbeni pulzusunkat, az alvásszakaszokat, és a légzésünket is, nők számára pedig a menstruációs ciklus követésére alkalmas eszközöket is kínál. Jól járhat a Band 6-tal, akinek fontos, hogy pontosan rögzíthesse az edzései eredményét, ugyanis 96 különböző mozgásformát tarthatunk számon az eszközzel; a futást, a sétát, az evezőgépen és az elliptikus tréneren végzett edzést ráadásul automatikusan felismeri a rendszer.

Az okostelefonunkhoz kapcsolódóan viszont nem sok funkcióra számíthatunk, az értesítések olvasásán túl mindössze távoli fényképező-kioldásra, és a zenelejátszó irányítására használhatjuk a Band 6-ot. Az árról és az elérhetőségről egyelőre nincsenek hírek, de a Huawei eszközével tulajdonképpen teljesen megegyező Honor Band árcédulája biztató kiindulási alapot jelent.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.