Hirdetés

A Huawei P20 Pro lesz a következő nagy durranás



|

Spanyolországban bukkantak fel az első reklámok, amelyek bizonyítékot jelentenek a P20 és a P20 Pro nevekre.

Hirdetés

A Huawei ezúttal nem az MWC-n mutatta be az aktuális zászlóshajóit. A P20-as széria ehelyett egy külön rendezvényen, március 27-én debütál. 

Hirdetés

A korábbi jelentések szerint a P20-at két további modell, a P20 Plus és a jóárasított P20 Lite kísérik majd. A P20 Plusról azonban most kiderült, hogy valójában P20 Pro néven kerül piacra. 

Mindezt Spanyolországban (Barcelonában és Madridban) megjelent reklámok is bizonyítják. Ez persze azért is érdekes, mert éppen Barcelona adott otthont az MWC-nek. 

A plakát egyébként csak a csúcskategóriás P20 és P20 Pro modellekről tesz említést. Ez nem meglepő, elvégre a P20 Lite alapvetően középkategóriás eszköz lesz. Előkerült róla néhány további élőkép is, illetve a specifikációk. A P20 Lite ezek alapján Kirin 659-es SoC-t, 4 GB RAM-ot, 64 GB tárhelyet, 5,6 hüvelykes, 18:9-es (1080 x 2250) kijelzőt és 3520 mAh-s akkut kap. A P20 Lite nem kap triplakamerát, az a P20 és a P20 Pro meghatározó újdonsága lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.