Hirdetés

A Huawei P20 sem maradt ki a szivárgásokból



|

A Huawei P20 Plus és a P20 Lite után a normál P20 is kiszivárgott.

Hirdetés

Bár a Huawei csak jóval az MWC után mutatja be az idei zászlóshajóit, a P20 Plusról és a P20 Lite-ról már rengeteg minden kiszivárgott. Ennek hála tudjuk, hogy az új szériánál a kijelzőbe belelóg majd egy szenzorsáv (mint az iPhone X-nél), illetve, hogy a hátlapon triplakamera lesz. A P20 Plus és a P20 Lite után persze a P20 is kiszivárgott. 

Hirdetés

Az alapmodell megtartja a triplakamerát a hátlapon, és a kijelzőbe itt is belóg a szenzorsáv. Érdekes módon azonban az ujjlenyomat-olvasó itt az előlapon, a kijelző alatt van. A Plus modellen a szenzor sehol nem látható. 

A normál P20 elvileg 5,7 hüvelykes, 1080 x 2280-as kijelzőt kap, ami 19:9-es kijelzőarányt jelent. A panel alatt egy Kirin 970-es lapka lesz, a 8-magos processzor 2,36 GHz-en ketyeg majd. Ezt egy Mali-G72 MP12 GPU és egy NPU egészítik ki. A dupla előlapi kamerának hála állítólag arcfelismerés is lesz. A jelek szerint innen sem hiányzik majd a jackcsatlakozó és az IR-sugárzó. 

A P20-as széria március 27-én, Párizsban mutatkozik majd be. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.