Hirdetés

A Huawei P30 Lite is tripla kamerát kap



|

Nagy kijelzőről és tripla hátlapi kameráról árulkodnak a Huawei P30 Lite okostelefonról kiszivárgott fotók.

Hirdetés

Az elmúlt években a Huawei mindig kínált a csúcsmobiljaiból egy lite verziót, jóval gyengébb tudással, de sokkal olcsóbban. Idén sem lesz ez másképp, a Huawei P30-ból is lesz lite változat. Ami azt illeti, máris kiszivárogtak róla a képek. 

Hirdetés

A Huawei P30 Lite dizájnban nem igazán hasonlít majd a prémium testvérekre. A kijelzője mindenesetre nagy lesz, 6,15 hüvelykes, vékony oldalsó kerettel. A ház alumíniumból lesz, a hátlap üvegből.  

A hátlapra fizikai ujjlenyomat-olvasó szenzor kerül az alacsonyabb ár érdekében, azonban a P20 Lite és a Mate 20 Lite dupla hátlapi kamerája után a P30 Lite már tripla hátlapi kamerára vált. Természetesen ez is gyengébb lesz. A vaku csak egytónusú, nincs ToF kamera és lézeres autofókusz sem. Maguk a szenzorok is rosszabbak lesznek, bár végleges adatok még nincsenek. 

Amennyiben az előző generációkat vesszük figyelembe, akkor a P30 Lite sokkal olcsóbb lesz, mint a Samsung Galaxy S10e. Ezzel egyszerre jóval gyengébb is: csak a Kirin 710 chip kerülhet bele, 4 GB RAM-mal és 64 GB tárhellyel, 3240 mAh-s akkuval. A P30 Lite március 26-án debütál Párizsban, a P30 és a P30 Pro mellett. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.