Hirdetés

A Huawei ügyvezetője már összehajtható mobilt használ



|

A kínai média egy repülőtéren figyelt fel rá, hogy Richard Yu már Huawei Mate X okostelefont használ.

Hirdetés

Richard Yu, a Huawei fogyasztói üzletágának ügyvezetője már tavasszal elárulta különféle interjúkban, hogy elsődlegesen egy összehajtható Mate X okostelefont használ, ami tökéletesen bevált számára a munkával kapcsolatban is (grafikonok, táblázatok, weboldalak kezelésekor). 

Hirdetés

Azóta tudjuk, hogy a Mate X is késik, de a Huawei ígéretei szerint szeptemberben vagy talán már augusztusban megjelenhet a piacon. Mint nemrég kiderült, a Samsung Galaxy Fold pont szeptemberben érkezik. 

Addig is, amíg kiderül, hogy a Mate X előbb érkezik-e vagy jobb lesz-e, mint a Galaxy Fold, a kínai média felfigyelt egy érdekes dologra. Richard Yu ügyvezetővel a sencseni repülőtéren találkoztak, a kezében pedig egy Huawei Mate X-et tartott. Természetesen rákérdeztek, hogy mikor jelenik meg a készülék a piacon, de Yu csak annyit válaszolt, hogy még várni kell. 

A Mate X-et mindenesetre nemrég hitelesítette a TENAA, és a szeptemberi megjelenést többször is emlegették már a Huawei vezetői. Bizonyos pletykák szerint a készülék tesztelése az utolsó fázisban van, és Kínában már augusztusban elérhetővé válhat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.