Hirdetés

A jövő évi iPhone Pro modell végre notch nélkül érkezhet



|

Aki viszont a képernyő alatti ujjlenyomat-olvasásra vár, az iPhone 14-gyel sem lesz elégedett.

Hirdetés

Múlt héten megtartotta a minden évben esedékes őszi iPhone bemutatóját az Apple, ahol a korábbi pletykákkal szemben nem csak az iPhone-ról és a Watch Series 7-ről, hanem egyes új iPadekről is beszéltek. A teljes összefoglalónkat itt tudjátok elolvasni.

Végül néhány korábbi híresztelés az iPhone-okkal kapcsolatban sem igazolódott be, a sokszor pontos Ming-Chi Kuo információi a kisebb notch-ról és a gyorsabb frissítési gyakorisággal ellátott kijelzőkről azonban bejöttek.

Hirdetés

Miközben az egész világ az új generációra vár, Kuo már az iPhone 14-gyel kapcsolatban hozott információkat. A 9to5Mac-nek elmondta, a jövőre megjelenő Pro és Pro Max modelleken eltűnik majd a notch, helyette egy apró lyukon leskelődik majd ránk az előlapi kamera. Hátul is nagy fejlődésre lehet számítani, a 13 Pro és Pro Max 12 MP-es széleslátószögű kamerája helyett jövőre egy 48 MP-es optika érkezhet, ami az idén bemutatott változásokhoz képest is hatalmas előrelépés lehet.

Kuo végül elmondta, hogy az iPhone 14-es modellek a szokásos időben érkeznek jövőre is, aki azonban egy erősebb SE-re vágyik, már 2022 első felében megkaphatja, ha minden igaz, 5G támogatással.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.