Hirdetés

A jövő héten lesz az Apple következő eseménye



|

Valószínűleg ennek keretében jelentik be az új Apple Watchot és a iPadet, de elképzelhető, hogy az iPhone 12-re még többet kell várnunk.

Hirdetés

Az Apple, amennyire a lehetőségei engedik, tartja magát a korábbi menetrendhez - igaz, a márciusi esemény elmaradt, és az új Macbook Airt, iPad Prót, valamint az iPhone SE-t szimplán csak sajtóközleményekkel jelentette be márciusban és áprilisban. A szoftveres újdonságokról szóló WWDC lement júniusban, és itt esett szó a saját processzorra való átállásról is, viszont a kisebb eszközökről mindig ősszel beszél a vállalat.

Hirdetés

Ma az Apple kiküldte a meghívókat a szeptember 15-ei, Time Flies szlogent viselő eseményére. A megnevezés határozottan egy új Apple Watch-ra utal, úgyhogy annak leleplezését szinte biztosra vehetjük, viszont iparági források szerint az iPhone 12-es széria (ami két olcsóbb és két drágább készüléket foglal magába) megjelenése csúszik, és a így bejelentéssel is várnak még.

Az óra mellett bemutatkozhat egy új iPad, egy kisebb HomePod, illetve Apple márkájú fejhallgatók is. Akármi is lesz, mi beszámolunk róla.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.