Hirdetés

A júniusi PC Worldben bemutatjuk a Microsoft nagy dobását



|

Legfrissebb magazinunkban alapos vizsgálatnak vetjük alá az Office 365 utódját, továbbá egy ajándék játékkal, és három segédprogrammal is kedveskedünk olvasóiknak.

Hirdetés

Noha szinte mindenre létezik ingyenes alternatíva, a Wordöt, az Excelt és az Outlookot is a sorai között tudó szolgáltatáscsomag rendkívül népszerű az üzleti szférában és a magánfelhasználók körében egyaránt. Átnevezése Microsoft 365-re nem csupán szimbolikus hiszen már részét képezi a OneDrive, a Skype, sőt még a Teams is, miközben egy sor olyan szolgáltatással bővült (vagy bővül hamarosan), amelyeket épp az ún. power userek igényeire szabtak.

Hirdetés

Utóbbiak közül tízet ismertetünk részletesen a PowerPointba rejtett beszédtanártól az új Excel-adattípusokon és a Microsoft Családbiztonságon át egészen a Jelszókezelőig. De nem álltunk meg itt, hanem sorra vettük azokat az Office alkalmazásokat is, amelyeket sokszor észre sem vesznek klasszikus programoknál leragadó felhasználók, holott elképzelhető, hogy épp a Publisher, a Sway, vagy a To-Do könnyítené meg jelentősen az életüket. És akkor még nem esett szó az új Office mobilappról, sem pedig az Outlook hatékonyabb használatáról.

Júniusi lapszámunk fókuszába a tudatos PC-felhasználók körében nem ritkán vitáig fajuló témát állítottunk, az Intel és az AMD párharcát. Apropóként az Intel 10. generációs Core processzorainak debütálása szolgált a hozzájuk való Z490-es alaplapokkal együtt. Egymásnak eresztettük hát a riválisokat, de nem elégedtünk meg az asztali CPU-k csatájával, hanem kiterjesztettük a párviadalt a gamerlaptopok világára is, miután az AMD ezen a fronton is agresszívan támadja a piacvezetőt.

Tesztjeinkből pedig kiderül, hogy melyik a kifizetődőbb választás a két gyártó termékei közül, érdemes-e vagyonokat költeni hajlítható kijelzős telefonokra, és hogy kinek melyik böngésző való.

A júniusi PC World mellé az ingyenes vírusvédelmi kódokon (ESET, G Data, Bitdefender) felül ajándékba adjuk az Iobit Software Updater 3 féléves, A XenArmor Windows Product Key Finder éves, valamint az Ashampoo Snap 10 kulcsát. Ezen felül természetesen előfizetőinknek és vásárlóinknak is ugyanúgy jár a western témájú FPS-ek kiemelkedő darabja, a Call of Juarez steames változata.

További témáink részletesen:

Vegyél tavalyit!

Mostanra jócskán vesztettek árukból a 2019-es topliga mobiljai. Összeállításunkban nem kevesebb, mint 20 készülék kapott helyet, amelyek még mindig képesek maradéktalanul kielégíteni a felhasználók igényeit.

Ízelítő a következő generációból

Bár expók nélkül maradtunk, így is megismerhettük az Xbox Series X, valamint PlayStation 5 konzolokra szánt játékok első fecskéit.

Online csalások és kivédésük

Megmutatjuk, milyen módszerekkel élnek azok, akik más játékénak tönkretételében lelik örömüket, valamint azt is, hogyan veszik fel ellenük a küzdelmet a fejlesztők.

A tökéletes windowsos kezdőcsomag

Összegyűjtöttünk 40 hasznos alkalmazást, amelyek segítségével sokkal otthonosabbá tehetjük a Microsoft operációs rendszerét.

A magazinunk digitális változatát megtalálod a Digitalstand oldalán (a teljes verziók és a digitális magazinok a szoftvereket is tartalmazó változatnál érhetőek el). Ha pedig belelapoznál az aktuális lapszámba, látogasd meg a Facebook galériánkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.