Hirdetés

A kedvenc színedben jöhet a Samsung Galaxy S10



|

Megújult és egyben közönségkedvenc színekben debütálhat a Samsung következő csúcskészüléke, valamikor jövő februárban.

Hirdetés

A Samsung a Galaxy Note 9-es zászlóshajóját is igyekezett feldobni néhány remek színnel, és a jelek szerint jövőre még komolyabb lesz a színválaszték. A megbízhatónak tartott Ice Universe szerint a Galaxy S10 bemutatója lesz a legnagyobb, amit az utóbbi években láttunk. 

Hirdetés

Ennek megfelelően a Galaxy S10-es széria összesen öt színben jön, legalábbis a jól értesült szivárogtató szerint. Furcsa módon a Galaxy Note 9-ből csak a fekete verziót tartja meg a gyártó. Vagyis kék, réz és lila változat ezúttal nem lesz. 

A Samsung állítólag a régebbi, ugyanakkor a felhasználók kedvenceinek mondott színeket venné elő, amelyeket már használt korábbi modelleken. 

A Galaxy S10 így a fekete mellett ezüst és rózsaszín, valamint fehér és zöld árnyalatokban lesz vihető. Az ezüst és a rózsaszín a Galaxy S8-nál volt utoljára, a fehér a Galaxy S7-nél, a zöld pedig a Galaxy S6 edge-nél. 

A három Galaxy S10-es modell várhatóan a februári MWC-n mutatkozik be hivatalosan, addig pedig még bármi változhat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.