Hirdetés

A KiberMa legutóbbi adásában is meséltünk a Huawei MatePad 11-ről



|

Izgalmas tablet lett a Huawei MatePad 11, ezt most a tévében is elmondta a PC World szerzője.

Hirdetés

Nemrég a szerkesztőségünkben járt egy Huawei MatePad 11 melyről írott tesztet és egy külön videót is készítettünk. Ezekért az anyagokért Répási Balázs kollégánk felelt, akinek munkásságát egyébként rendszeresen nézhetitek a GameStar Hungary YouTube-csatornánk, ugyanis Balázs rendszeresen vág PC World és GameStar videókat. 

A KiberMa tévéműsorban pedig (melyet szintén egy régi ismerős, Cs. Nagy Endre, azaz EndreMan vezet) Balázs ismét mesélt egy keveset a Huawei új táblagépéről.

Hirdetés

A teljes KiberMa 2021.08.19-i adása ide kattintva érhető el. A Huawei MatePad 11-gyel kapcsolatos blokk az adás vége felé, nagyjából a 25. perc környékén indul.

Fentebb említett videónkat pedig itt tudjátok megnézni:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.