Hirdetés

A következő Xiaomi Mi Mix már egy összehajthatós készülék lehet



|

Kiszivárgott néhány kép, amelyeken állítólag a kütyü prototípusa látható.

Hirdetés

Egyelőre még nem túl elterjedtek az összehajthatós okostelefonok, de azért már találhat magának ilyesmit az, aki nem elégszik meg a hagyományosabb változatokkal.

A Samsung Galaxy Z Fold 2 például egy kifejezetten jó választás lehet, de lehet, hogy nem olyan sokára kihívóra találhat egy másik népszerű gyártó jóvoltából, legalábbis néhány fotó alapján nagyon úgy tűnik, hogy a Xiaomi is beszállhat ebbe a mókába.

Hirdetés

Az alábbi tweetben látható képek eredetileg a Weibo oldalán jelentek meg, ám onnan már törölve lettek, de nagy szerencsénkre Niels Ahrensmeier még időben lementette azokat. A fotókon elvileg a Xiaomi saját összehajthatós, a felirat alapján a Mix termékcsaládba tartozó telefonjának prototípusát láthatjuk.

A kütyü összehajthatós dizájnja eléggé hasonlít a Samsung Galaxy Z Fold 2-nél használt megoldáshoz, illetve a hátlapot elnézve úgy tűnik, hogy három kamerával érkezhet majd ez a modell. Persze egyelőre még nem érdemes félretenni a mobilra, hiszen hivatalosan nem lett megerősítve, hogy valóban dolgozna ilyesmin a Xiaomi.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.