Hirdetés

A legjobb okosórák, amikből jelenleg választhatsz



|

Összegyűjtöttük, hogy milyen viselhető eszközökből érdemes válogatni, ha valaki mostanában szánja rá magát okosóra vásárlására.

Hirdetés

Anno sokan hitték, hogy mostanra repülő autók köröznek majd fölöttünk, de úgy tűnik, hogy 2018-ban még be kell érnünk az olyan modern dolgokkal, mint az okosórák. A piac királya továbbra is az Apple Watch, amely annak ellenére, hogy csak az iPhone-okkal kompatibilis, gazdag támogatást és platformot kínál, tetszetős dizájnnal, pontos fitneszes követéssel, és az egyik legjobb pulzusméréssel. Szerencsére azért akadnak alternatívák, ott vannak a Samsung termékei, az Android Wear platform és az egyéb megoldások. De mit vegyen az, aki mostanában szánja rá magát okosóra vásárlására? Összegyűjtöttük a legjobb okosórákat - következzen az első öt. 

Hirdetés

Apple Watch Series 3

Ha nem lenne elég, hogy a legújabb szériában van GPS, úszásálló és telefonálásra is alkalmas (sajnos nem mindenhol), akkor ehhez hozzátartozik, hogy az Apple Watch egyébként is a legsikeresebb és a legnépszerűbb okosóra a világon. Az új modell gyorsabb, 2-magos processzort kapott, a watchOS 4 rengeteg funkciót kínál. A kijelző is nagyobb fényerővel bír az átlagnál. Bár ez az okosóra sem lesz évtizedekig használható (ilyen technológiai fejlődés és avulás mellett ez lehetetlenség), de az Apple nagy erőkkel javítja és gazdagítja a platformot, a fitneszre és az egészségre koncentrálva. 

Samsung Gear S3 Classic és Frontier, Gear S2 és S2 Classic

A második legjobb választást a piacon a Samsung Gear szériás készülékei jelentik. A legújabb Gear S3 okosórák a legerősebbek és a legnagyobbak (46 milliméteresek), miközben a 2015-ös Gear S2 és S2 Classic modellek továbbra is elérhetőek azok számára, akik olcsóbb és kisebb megoldást keresnek. Ezek a viselhető eszközök nem Androidora építenek, a Samsung saját Tizen platformját használják. Gördülékeny működés jellemzi őket, de sajnos nem tudnak annyi funkciót, és olyan sok app sincs rájuk - igaz, ez egy okosóránál kevésbé számít, mint egy mobilnál. Stílusban, megjelenésben, minőségben és a legalább 2 napos üzemidő miatt is erősen ajánlottak a Samsung termékei. 

LG Watch Style és Watch Sport

Amint a neve is mutatja, az LG Watch Style a szép külsőt helyezi előtérbe, elegáns házzal és kerek kijelzővel. A forgatható keret a navigáció alapját adja, így görgethetünk a menükben. Ezüst, rozéarany és titán verzió is létezik, a szíjak mindegyiknél gyorsan cserélhetőek. Míg ez lapos és elegáns, addig a Watch Sport nagy és erős, sportolóknak készült és azoknak, akiket nem zavar a nagy méret. A legerősebb androidos okosóra, sok funkcióval, GPS-szel és pulzusmérővel. Van benne NFC is, vagyis a mobilfizetés is megoldható vele. 

Samsung Gear Sport

Nagyon hasonló ez a modell a Gear S3-hoz, de valamivel laposabb és könnyebb. Miközben egyes funkciók hiányoznak belőle, addig jó hír az úszók számára, hogy 5ATM-es vízállóságot garantál, és a Spotify offline használata is támogatott. A Gear Sport egyébként a Gear S3-mal szemben nem LTE-képes, vagyis továbbra is okostelefonhoz kötött. A GPS persze ebből sem hiányzik, és a vízálló kialakítás miatt ez ideálisabb választás sportoláshoz. 

Huawei Watch 2

A Huawei első okosórája stílusos és trendi volt, azonban a Watch 2 más irányt vett. Több funkciót kínál, strapabíróbb köntöst húzott magára, de továbbra is Android Weart futtat. A drágább, klasszikus verzió mellett van egy Sport modell is. Mindkettő 45 milliméteres, van bennük GPS, pulzusmérő, és 2 napos üzemidőt biztosítanak. Az IP68-as védettségnek hála vizes környezetben sem kell aggódnunk, bár nem úszóknak készültek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.