Hirdetés

A Marvel sztorijainak részese lehetsz ezzel az új fitnesz appal



|

A leghíresebb képregényhősök segítenek, hogy megtaláld a motivációt az edzéshez.

Hirdetés

A rendszeres futás egészséges mivoltát talán senkinek sem kell magyarázni, az viszont már kevésbé egyszerű téma, hogy miként vegyük rá magunkat a heti többszöri rohangálásra. Van, aki egy konkrét célt tűz ki maga elé, másoknak a podcastek teszik elviselhetővé a dolgot, megint másokat a természet csábít egy-egy újabb karikára. Ha viszont téged ezek közül egyik sem késztet a futócipő felhúzására, a Marvel új mobilos alkalmazása talán meg fogja adni azt a bizonyos kezdőlökést.

A képregényes óriás a Six to Starttal, vagyis a nagy sikerű Zombies, Run! fejlesztőjével állt össze a Marvel Move nevű app elkészítésére. Akinek ismerős a Zombies, Run!, azt nem fogja meglepni, hogy egy újabb történetközpontú futós alkalmazást kapunk, ám ezúttal nem az élőholtak inváziója, hanem szuperhősös sztorik szolgáltatják az apropót a lépteink megszaporázására.

Hirdetés

A gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy a felhasználók több narratíva közül választhatnak, amelyeket csak megadott kihívások teljesítésével gördíthetnek tovább. A Marvelnél és a Six to Startnál ugyanakkor figyeltek arra, hogy a futás szervesen illeszkedjen a cselekménybe, így az ígéret szerint cseppet sem fogjuk furcsának érezni ezt a megközelítést.

"A történetben általában kifejezetten le kell futnod egy bizonyos távolságot. Például elhangzik, hogy a Hellicarrier [a Bosszúállok anyahajója] megrekedt tőled 10 km-re, szóval ennyit kell futnod ahhoz, hogy odaérj. A sztori pedig úgy fog lejátszódni, ahogy egyre közelebb kerülsz, miközben a szereplők beolvassák a megtett távolságot."

- mutatta be az app működését Adrian Hon, a Six to Start vezérigazgatója. A Marvel Move 5 sztorival indul, amelyekben Thor, az X-Men, a Hulk, Daredevil és Doctor Strange kalandjaiba ugorhatunk fejest, ám egyikben sem szuperhősöket, hanem az eseményekbe belecsöppenő átlagembereket alakítunk. A fejlesztők azt ígérik, hogy később folyamatosan bővülni fog a repertoár, ám azt nem közölték, hogy milyen időközönként számíthatunk az új bevetésekre.

Az alkalmazás iOS-re és Androidra jelenik meg valamikor a nyár során. A használata sajnos nem lesz olcsó, a Marvel ugyanis egy évi 75 dolláros előfizetéshez köti a szuperhősös motivációt, de aki szeretne kicsikarni némi kedvezményt, az már most befizethet a 99 dolláros Marvel Move Founders Club csomagra, amely 2 évnyi hozzáférést és egyéb extrákat, például privát live streameket kínál.

Ha viszont úgy érzed, hogy Thor és az X-Men nélkül is mozgásba tudsz lendülni, nemrég egy külön cikkben mutattuk be a legjobb fitnesz-alkalmazásokat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.