Hirdetés

A mesterséges intelligencia sem tud olyan menő cicás naptárat csinálni, mint az amerikai hadsereg



|

A kiadvány ötlete a portlandi hadmérnökök fejéből pattant ki.

Hirdetés

Úgy tűnik 2023-ban bármi megtörténhet: az amerikai hadsereg berkeiből kikerült ugyanis egy bűbájos macskás naptár, ami bár nem egy Photoshop mestermű, a célját valószínűleg így is maradéktalanul teljesíti Ráadásul több szellemesség szorult belé, mint a gombamód szaporodó, MI-alkotta művek bármelyikébe. Ezt a csodát a Gizmodo szúrta ki, majd a felfedezéstől fellelkesülve egyúttal utána is nézett a kiadvány miértjének.

A naptárért hivatalosan a portlandi műszaki hadtest felelős, ők állították össze az alább látható remek képeket, amiken óriási cicák mindenféle nagyon fontos munkát végeznek.

Hirdetés

Chris Gaylord szóvivő elmondta, az ő fejéből pattant ki a naptár gondolata. A célja az volt, hogy úgy mutathassák meg a civileknek, mivel is foglalkoznak, hogy az közben ne legyen végtelenül unalmas.

"Mi úgy gondoljuk, hogy érdekes és izgalmas munkánk van, azonban amikor átlagos embereknek mesélünk róla, nem tudjuk megragadni a figyelmüket, a legjobb próbálkozásaink ellenére sem."

Az egységük milliók számára biztosítja a vízenergia zavartalan termelését a csendes-óceáni régió északnyugati részén, és 15 gátat is üzemeltetnek Oregon folyóvölgyeiben.

Gaylord elárulta, a naptár képeit egy másik katona készítette még 2021-ben a Facebookra, hogy azokkal ünnepeljék meg a nemzetközi macskanapot, aztán tavaly novemberben, mikor a 2023-as naptáron gondolkodott, eszébe jutott, mekkora siker volt a macskás poszt, így újra elővette az anyagot.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.