Hirdetés

A Microsoft a Windows 11 tálcájába is beágyazza az új Binget



|

Egyelőre nem a legjobb beszélgetőtárs, a Microsoft azonban hosszútávra tervez.

Hirdetés

A Microsoft elképesztően rákattant a mesterséges intelligenciára, az elszabadult Bing pedig hamarosan még könnyebben elérhetővé válik a felhasználók számára. A Microsoft nemrég bemutatott technológiája, ami a ChatGPT képességeivel színesíti a keresést, hamarosan a Windows 11 minden felhasználójánál debütál, a redmondiak pedig nagyon bíznak benne, hogy hamarosan a Google babérjaira törhetnek.

Az MI-vel turbózott keresés már nem csak a weben, hanem többek között a Skype-ban is elérhető. Segítségével klasszikus kereséseket végezhetünk, megválaszolja a kérdéseinket, és még tartalmat is képes a felhasználó helyett létrehozni. A Microsoft konkrétan a Windows "következő nagy lépésének" nevezi a technológiát.

Hirdetés

Ugyan a Bing feltűnése a tálcán nagyon látványos, nem lesz mindenkire ráerőltetve. Ahhoz, hogy az "okos" keresés elérhetővé váljon, jelentkezni kell tesztelőnek - a várólista még mindig elérhető. A fejlesztők egyébként a Windows 11 más területein is alkalmazzák az MI-t, a start menüben például fájl és mappa javaslatokat tesz a felhasználási szokásaink alapján.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.