Hirdetés

A Microsoft idén különlegesen ronda Windows XP háttérképes pulóvert dob piacra karácsonyra



|

Nincs karácsony visszataszító pulcsi nélkül...

Hirdetés

A karácsony szinte már összenőtt a cringe-ruházat varázsával, öt éve a Microsoftnak is eszébe jutott meglovagolni az ünnep keltette divathullámokat és piacra dobta a Windows 95-re hajazó mintájú pulóverét. Ezt további ötletes minták követték évente: a Windows XP-s 2019-ben, az MS-Paint mintás 2020-ban, az anakeresős 2021-ben, és a tavalyi, mely Clippyt, az intelligens gemkapcsot ábrázolja

Idén a redmondi cég valamelyest ismétli önmagát, hiszen a legendás Windows XP-hez nyúl vissza témáért, de 2019-ben megjelent, logót ábrázoló kötött minta után most az operációs rendszer standard háttérképét, a "Bliss"-t vitte fel a pulóver elejére. Az ikonikus tájkép, mely egy dombot ábrázol madártávlatból, kitölti a ruha egész felületét, különlegesen retró és visszataszító hatást keltve. Persze azonnal felvennénk, az nem kérdés.

Hirdetés

A képen természetesen megjelenik az egérmutató is, az ad egy extra réteget a vizuális környezetszennyezésnek.

Az elvárható minőséget hozó, beszélő nevű Ugly Sweater 55 százalékban pamutból és 45 százalékban poliészterből készült. 

Idén 107,95 dollárért (38 000 forint) kínálja karácsonyi specialitását a cég, ami azért egy picit talán túlmegy a lélektani határon, de a pulóver eladásából származó bevétel egy részét  a The Nature Conservancy környezetvédő szervezetnek adják.

A termék az Xbox Gear Shopból rendelhető meg. Bár nincs semmilyen területi korlátozás, világszerte szállítanak ki a karácsonyi pucsikból, de mivel az USA-ból postázzák, a postázási idő túlfuthat az ünnepeken. Persze az XP hangulat januárban is ugyanolyan csodás, nem?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.