Hirdetés

A Microsoft Teams is automatikusan rögzíti majd beszélgetéseinket



|

Egy alapvetően hasznosnak ígérkező funkcióval fog bővülni a jövőben a Microsoft alkalmazása.

Hirdetés

A jelenleg is zajló koronavírus-járvány közepette igencsak hasznosak az olyan, konferenciahívásokhoz használt programok, mint például a Zoom vagy a Skype, de a Microsoft által üzemeltetett Teams is népszerű a felhasználók körében.

Egy-egy beszélgetés során pedig könnyen előfordulhat, hogy elsiklik az ember bizonyos fontos részletek felett, ezért mindenképp jól jöhet az, ha az adott alkalmazás eltárolja nekünk tárgyalásainkat.

Hirdetés

Sajnos jelenleg a Microsoft Teams nem teszi el nekünk későbbre a korábbi beszélgetéseinket, de ez a tervek szerint meg fog változni, ugyanis a közeljövőben egy olyan funkcióval fog bővülni az alkalmazás, amellyel automatikusan rögzíthetjük a hívásokat. Elvileg a vállalat már egy ideje dolgozik ezen az apróságon, és amint tudnak újat mondani ezzel kapcsolatban, meg is teszik majd.

A tervek szerint úgy fog működni a dolog, hogy a beszélgetések elején a program felhívja a résztvevők figyelmét a rögzítésre, és a megbeszélés befejezése után szabadon letölthetjük a rögzített anyagot. Ezzel pedig végre a Teams is felzárkózhat a Zoomhoz, amiben egyébként már létezik ilyen funkció.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.