Hirdetés

A Motorola új csúcskészüléke 23 perc alatt tölt maximumra



|

Hivatalosan is bemutatkozott a Motorola Edge 40 Pro.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt már írtunk róla, hogy a Motorola valószínűleg a nemzetközi piacot is megcélozza két mobiljával, amiből az egyiket csak rebrandingelték, a másik azonban egy teljesen új modell. A gyártó most hivatalosan is bemutatta az Edge 40 Prót, ami a specifikációja alapján egy igencsak kellemes darab lehet, ha a hardvert is megfelelően polírozzák hozzá.

A Motorola mobilja a piac legnagyobbjaival is felveheti a versenyt.

Hirdetés

A Motorola Edge 40 Próban egy "keret nélküli" 6,67 inches FHD+ kijelző kapott helyet, ami 165Hz-en frissít, lekerekített külsővel rendelkezik, és Gorilla Glass Victus védi. A processzor is a piac legjobbja, a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2-re senkinek nem lehet panasza, ahogy a 12GB LPDDR5X memóriára és a 256GB-nyi UFS 4.0-s tárhelyre sem.

A kamerarendszer is igencsak erősre sikeredett, a fő és az ultraszéles lencse is 50 megapixeles, amiket a 12 megapixeles telefotó optika egészít ki. Az előlapi kamera 60 megapixeles, és a Snapdragon Cognitive Image Signal Processor segíti, hogy élethű képeket készíthessünk. A videókkal szintén nem lesz sok gondja az Edge 40 Prónak, akár 8K-s felvételt is képes rögzíteni, ha azonban megelégszünk a 4K-val, ott már a HDR10+ is támogatott.

A 4,600 mAh kapacitású akkumulátort a gyártó 125W-os TurboPower töltőjével mindössze 23 perc maximumra tölteni, miközben támogatott a 15W-os vezeték nélküli töltés, sőt, 5W-os sebességgel még az erejének megosztására is képes. A mobil IP68-as besorolást kapott, és Android 13-mal érkezik, amit a Motorola kicsicsáz majd.

A hivatalos bejelentés mellé természetesen árakat is kaptunk, a mobil egyelőre Európában és Latin-Amerikában válik elérhetővé, az ára pedig 890 dollár lesz, azaz körülbelül 307 ezer forint (adók nélkül).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.