Hirdetés

A negyedik javítás érkezett az iOS 11-hez



|

Itt az iOS 11.0.3 - ez a negyedik frissítés négy hét alatt az Apple eszközeihez.

Hirdetés

Az elmúlt négy hét alatt immáron ez a negyedik alkalom, hogy az Apple frissítést adott ki a nemrég megjelent iOS 11 operációs rendszeréhez. Ezúttal az iOS 11.0.3 érkezett meg. 

Hirdetés

A mostani csomag néhány hibát hivatott kijavítani, amelyek kifejezetten az iPhone 6S, iPhone 7 és iPhone 7 Plus készülékek tulajdonosait érintik. A frissítés mérete 276,6 MB. 

A szeptember 19-én debütált iOS 11-hez azóta megjelent az iOS 11.0.1, a 11.0.2, a 11.0.3 és a 11.1.0 bétája. Ez utóbbi új emojikkal dobja fel a rendszert. 

Az iOS 11.0.3-ban mindenesetre megoldódnak az iPhone 7 és iPhone 7 Plus visszajelzéses gondjai, továbbá az iPhone 6S sem vacakol az érintőképernyővel tovább (ha nem gyári Apple alkatrésszel volt javítva egy modell, akkor nem mindig reagált az érintésekre). 

A frissítés a Beállítások menün keresztül azonnal letölthető, de sajnos az újabb hibajavítások ellenére is akadnak még, akik elégedetlenek az új iOS rendszerrel (ami általában nem csak csupa pozitívum). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.