Hirdetés

A Nokia 7+ sem várta meg az MWC-t



|

Élőképen látható a HMD Global okostelefonja, amely 18:9-es képarányú kijelzővel érkezik.

Hirdetés

A Nokia 7+ már korábban is látható volt képeken, azonban most élőben is lefotózták, hogy milyen lesz. A Nokia 7+ lesz a HMD Global első olyan okostelefonja, amely már közel keret nélküli kijelzővel hódíthat. 

Hirdetés

Ennek része természetesen a 6 hüvelykes képátlóval rendelkező, 18:9-es képarányú, 1080 x 2160-as felbontású képernyő. 

Szintén ez lesz az első Nokia okostelefon, amelynél a képernyő sarkait lekerekítik. A panel alatt a Qualcomm Snapdragon 660-as lapkája kap helyet, 8-magos, 2,2 GHz-es processzorral és Adreno 512-es grafikával. Mindezt 4 GB RAM és 64 GB tárhely egészítik ki. 

A 12 + 13 megapixeles szenzorokat használó dupla hátlapi kamera Zeiss optikát kap, az előlapra egy 16 megapixeles érzékelő kerül. 

Az Android Oreóval érkező Nokia 7+ lesz a márka első Android One készüléke. Természetesen az USB-C, a jackcsatlakozó és az ujjlenyomat-olvasó sem hiányzik majd az eszközről. Az MWC-n a további részletek is kiderülnek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.