Hirdetés

A Nokia új telefonja fülhallgatót is tölt, és ezt nagyon diszkréten teszi



|

Láttunk már ehhez hasonló koncepciókat, a Nokia 5710 XpressAudio azonban tényleg a piacra kerül.

Hirdetés

A Nokia licenccel rendelkező HMD Globaltól nem áll távol, hogy különleges készülékeket dobjanak piacra, legyen szó akár letűnt korok külsejét idéző modellekről, vagy extrém olcsó opciókról, mint például a Nokia 105. Most egy újabb különleges mobillal rukkoltak elő, ami távolról sem nevezhető okosnak, mégis van egy izgalmas funkciója.

Hirdetés

A Nokia 5710 XpressAudio első ránézésre egy korszerűtlen telefonnak néz ki, ha azonban a hátulját is szemügyre vesszük, feltűnik, hogy van egy csúsztatható ajtó, ami alatt bizony 2 vezeték nélküli fülhallgató rejthető el. Ezek a TWS fülesek nem csak megpihennek kvázi a telefon házában, hanem töltést is fel tudnak venni - az 5710-es ugyanakkor nem egy csúcskészülék lesz.

A mobilban mindössze egy 1,450mAh kapacitású akkumulátor kapott helyet - a készülék tudása mondjuk nem is feltétlenül indokol többet, hiszen rendkívül alacsony fogyasztással rendelkezik, így bőven marad kakaó a fülhallgatóknak is. A HMD 6 órányi beszélgetési üzemidőt és 20 napnyi készenlétet adott meg az 5710-eshez, a fülhallgatók pedig elvileg egy teljes töltéssel akár 4 órányi zenelejátszást is kibírnak.

A Nokia 5710 XpressAudio egy 2,4-es QVGA kijelzővel rendelkezik, van rajta 3,5-es jack csatlakozó, rendelkezik BT 5.0-val, 128 MB belső tárhellyel (ez bővíthető) és egészen félelmetes, 48 MB memóriával is. Előnye a legtöbb ma kapható okostelefonnal szemben, hogy támogatja az FM rádiót, cserébe viszont USB-C helyett micro-USB-vel tölt és VGA kamerával szerelték.

Azt nem tudjuk, hogy itthon, ha egyáltalán a boltokba kerül, mennyit kóstál majd, a HMD csak az Egyesült Királyságra tervez első körben, ahol 74,99 font, azaz nagyjából 36 ezer forint lesz az ára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.