Hirdetés

A OnePlus 5 túl népszerű, ezért nem lehet kapni



|

Nem lehet már OnePlus 5-öt venni, a gyártó szerint azért, mert nem számítottak ekkora keresletre.

Hirdetés

Az elmúlt 1-2 hétben egyre nehezebb volt OnePlus 5-öt rendelni, míg végül a legtöbb régióban már egyáltalán nem is lehetett megvásárolni a készüléket. Mindenki azt hitte, hogy jön a OnePlus 6 (vagy 5T). 

Hirdetés

A OnePlus egyelőre semmit nem említett az utódról, azonban Carl Pei, a cég egyik társalapítója elárult valamit arról, hogy miért nem lehet többé OnePlus 5-öt kapni. 

Carl Pei szerint a OnePlus 5 sokkal népszerűbb lett annál, mint azt a gyártó várta. Konkrét eladási adatokkal nem szolgált, azonban mivel múlt időben fogalmazott, úgy tűnik, hogy a OnePlus tényleg nem gyártja többé a jelenlegi zászlóshajóját. Ezzel visszakanyarodunk a OnePlus 6-hoz. 

Tavaly a OnePlus 3 és 3T júniusban és novemberben mutatkoztak be. Idén a OnePlus 5 június 20-án érkezett, és a jövő hónapban valószínűleg érkezik a frissítése. 

A pletykák szerint a BBK Electronics anyacég tulajdonában lévő Vivo egyik készülékét alakítják át, vagyis külsőre és hardveresen egy az egyben a Vivo X20-nak felel majd meg a OnePlus 6 (vagy 5T). Ezek a pletykák egyáltalán nem alaptalanok, hiszen a OnePlus 5 igazából egy frissített Oppo R11. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.