Hirdetés

A OnePlus is saját okosórát dobhat piacra



|

A szivárgások alapján ez lehet a OnePlus Watch, amiről egyelőre még elég kevés információval rendelkezünk.

Hirdetés

Ha manapság valaki okosórát szeretne vásárolni, akkor elég nagy választékkal találkozhat, ugyanis több ismert és kedvelt vállalat, köztük a Samsung és az Apple is piacra lépett már ilyen készülékekkel, amelyek között ráadásul akadnak megfizethető darabok is. Könnyen lehet, hogy az okostelefonjairól ismert OnePlus is be fog szállni a buliba a közeljövőben, ugyanis elég érdekes dolgokról pletykálnak.

Hirdetés

Az a hír járja, hogy hamarosan a kínai vállalat is bejelenti legelső okosóráját, amire a szivárogtatók szimplán csak OnePlus Watch-ként hivatkoznak. Hivatalos információk sajnos még nem érkeztek, de sikerült kiszúrni a kütyüt egy szingapúri kormányhivatal, az Infocomm Media Development Authority és az indiai szabványügyi szervezet, a Bureau of Indian Standards weboldalán is. Ezek alapján arra lehet következtetni, hogy nemsokára sor kerülhet a bejelentésre is, és az okosóra talán a OnePlus 8T-vel együtt megjelenhet még az ősz folyamán.

Az ár és a kütyü kinézete kapcsán egyelőre csak találgatni lehet, ám egy viszonylag megbízhatónak számító szivárogtató információi alapján elvileg kör alakú kijelzőt fog kapni a OnePlus Watch.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.