Hirdetés

A OnePlusból nem lesz Xiaomi vagy Huawei



|

A OnePlus ügyvezetője elárulta, hogy nem akarnak olcsóbb mobilokat gyártani, és saját boltokat sem terveznek nyitni.

Hirdetés

A OnePlus a szintén kínai Xiaomi és Huawei vállalatokhoz hasonlóan igen erős jelenléttel rendelkezik a nemzetközi piacokon, Európában is nagyon népszerű. Egy interjúban a cég ügyvezetője arról beszélt, hogy nem terveznek olyan stratégiát folytatni, mint a hazai riválisaik. 

Hirdetés

Pete Lau elmondta, hogy nem akarják átvenni a hagyományos stratégiákat. Vagyis a OnePlus a Xiaomival és a Huawei-jel ellentétben nem tervez olcsóbb mobilokat a piacra dobni, és több árkategóriát is lefedni. A jövőben is maradnak a prémium okostelefonoknál. 

Azt is kijelentette az ügyvezető, hogy a jövőben nem lesznek OnePlus boltok sem, maradnak a jelenlegi modell továbbfejlesztésénél. Alapvetően online eladásokból él a OnePlus, bár egyre több mobilszolgáltató kínálatában is felbukkannak a készülékei. 

Régebben egyébként csak a OnePlus oldaláról lehetett rendelni, de mostanra egyes piacokon az Amazon is a gyártó hivatalos forgalmazója lett. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.