Hirdetés

A P30-as csúcsmobilról árulkodik a Huawei



|

A kínai gyártó legújabb kedvcsinálója nem mondott semmi konkrétumot, mégis rengeteg pletykát megerősített.

Hirdetés

A Huawei úgy döntött, hogy valamivel az MWC után, konkrétan március 26-án rántja le a leplet a következő normál csúcskészülékéről, a Huawei P30 Pro modellről (és az azt kíséri P30-ról és P30 Lite-ról). 

Hirdetés

Mostanra rengeteg szivárgás volt már ezekről, illetve egy ideje a Huawei is szünet nélkül ontja magából a kedvcsinálókat. A legutóbbi egy rövid facebookos videó volt, ami úgy erősít meg számos pletykát, hogy közben semmi konkrétumot nem árul el. 

A videó utal a matt, textúrázott üveg hátlapra, amit a Mate 20 szériánál már megkaptunk. Ez a P30-as sorozaton is visszaköszön majd. A Hold közeli felvétele a nemrég emlegetett, 10x-es, veszteségmentes zoomra utal, amire a P30 Pro lesz képes. A hangszóró körvonalai pedig arra utalnak, hogy a P30 Pro sokkal jobb hangszórót kap majd, mint az ilyen téren igen vérszegény Mate 20 Pro. Talán a Mate 20 X sztereó hangszóróit emelik majd át. 

A klip vége három színre utal: egy kék-lila, egy fekete-lila és kék színátmenetesre. Az eddig kiszivárgott, renderelt képek pont passzolnak mindehhez. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.