Hirdetés

A PC World ajándék szoftverének hála nem kell többé aggódnod az elveszett licenckulcsok miatt



|

Nincs is annál bosszantóbb, mint amikor egy megvásárolt szoftver licenckulcsa elkavarodik. A megoldás a XenArmor All-In-One Key Finder Pro PE.

Hirdetés

Rengeteg szolgáltatás elérhető ma már online, temérdek jobbnál jobb ingyenes programot is lehet találni a különféle feladatokra, de azért még mindig vannak olyan helyzetek, amikor a fizetős szoftver a logikus választás. Ezekhez pedig licenckulcs szükséges, aminek kezelése olykor nehéz feladat lehet.

Nincs előtte titok

A XenArmor egy végtelenül egyszerűen kezelhető, mégis elegáns megoldást kínál licenckulcsaink biztonságba helyezésére. Az All-In-One Key Finder Pro ugyanis képes a Windows operációs rendszert, valamint a telepített összes alkalmazást pillanatok alatt átnézni és kinyerni belőlük a használatukhoz szükséges licenckulcsokat. A program ehhez a rendszerleíró adatbázist fésüli át, majd a háttértárolókon is kutat programok után. Ebbe beletartozik minden Microsoft termék (beleértve a lokálisan futó MSSQL szervereket is), a vírusirtók és a felhasználói programok (például Adobe termékek).

Hirdetés

Azt, hogy a program milyen szoftvereket ismer, a hopp.pcworld.hu/17001 weboldalon találod. A Personal Edition változat ugyanakkor némileg limitált, ezt csupán a jelenleg futó Windowson képes elvégezni, a nagyobb, Pro/Enterprise verzió akár külső tárolón vagy távoli gépen is megtalál minden lehetséges licenckulcsot. Szintén hasznos extrája a fizetős változatnak, hogy a Personal Edition 10 ezres szoftveradatbázisához még több mint ötezer alkalmazást ad hozzá, többek között a népszerű PC-s játékokat, amelyeknél szintén komoly gond lehet, ha elvész az aktiválási kulcs. A megszerzett adatokat a program táblázatba rendezi, amit kinyomtathatsz vagy elmenthetsz könnyen másolható és megnyitható táblázatba.

Ha szeretnéd te is használni, akkor vedd meg az augusztus 5-én megjelenő 2022/08-as PC World magazint, amihez ajándékba jár a XenArmor All-In-One Key Finder Pro PE, akárcsak más értékes szoftverek és egy PC-s játék is - az előfizetők számára már két nappal korábban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.