Hirdetés

A PC World ajándék szoftverével gyerekjáték lesz a Windows karbantartása



|

Meghálálja a Windows, ha rendszeresen gondoskodsz róla. Ezzel a programmal könnyedén elintézheted a leghasznosabb karbantartási munkákat.

Hirdetés

Szinte hibátlan magyar nyelvű, letisztult és egyszerűen kezelhető kezelőfelülettel fogad az IObit rendszerkarbantartó szoftvere, amelynek célja, hogy egyetlen központi programként gondoskodjon rendszered védelméről és karbantartásáról.

Gondoskodás minden szinten

Mindössze három, nagy méretű gomb található az Advanced SystemCare Ultimate 15 Pro kezdőlapján, de ez is elég ahhoz, hogy egy átlagfelhasználó máris magasabb szintre emelje gépe védelmét, legyen szó akár Windows 10-ről vagy 11-ről. Persze érdemesebb a bal oldali menüsoron végiglépkedni, amelynek első eleme a Bitdefender alapú vírusvédelem, beleértve a zsarolóvírusokat, a nyomkövetőtörlést és a kéretlen levelek kiszűrését.

Hirdetés

A Gondozás lapon a rendszer teljes állapotát felméri a program, majd abszolút személyre szabott megoldást kínál arra, hogy tökéletes rendszered legyen. Ebbe beletartozik a Windows hibáinak javítása (például registry), az adatszemét eltávolítása, a beállítások finomhangolása, programok frissítése stb. Aki nem riad vissza az aprólékos beállításoktól, az egyes opciók melletti fogaskerekekre kattintva meghatározhatja, mit és milyen alaposan vizsgáljon a SystemCare.

A Gyorsítás menüpontban található néhány megosztó funkció (például a RAM-takarítás), de igen hasznos opciók is, mint például az indítópult kipucolása. Első futtatást követően néhány funkcióhoz az extra modulokat le kell töltenie a programnak, ám ezek közé néhány különálló programot is kevertek, amelyeket csak ingyenes próbamódban kínál fel a szoftver, ez pedig zavaró lehet.

Ha szeretnéd te is használni, akkor vedd meg a július 1-jén megjelenő 2022/07-es PC World magazint, amihez ajándékba jár az IObit Advanced SystemCare Ultimate 15 Pro, akárcsak más értékes szoftverek és egy PC-s játék is - az előfizetők számára már két nappal korábban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.