Hirdetés

A PC World előfizetőjeként örökre megtarthatod a Microsoft Office 2016-ot



|

Emellett egy teljes évre szóló Bitdefender Internet Security védelmi csomagot és rengeteg felhasználói alkalmazást kapsz ajándékba.

Hirdetés

Elindult a PC World év végi előfizetői akciója, amelyben amelyben bárki részt vehet függetlenül attól, hogy visszatérő olvasónk, aki meghosszabbítaná előfizetést, vagy olyan, aki még sosem várta, hogy két nappal az utcai megjelenése előtt házhoz jöjjön a magazin.

Már az Alapcsomag is számos előnnyel jár, de aki többre vágyik, annak a külön cikkben taglalt Gold csomagot (ehhez tartozik a legtöbb ajándék), illetve az alább részletezett Prémium csomagot ajánljuk.

Hirdetés

Tisztázzuk először is a legfontosabb tudnivalókat: a Prémium csomag 27 900 forintba kerül, és 2021. január 31-ig tudsz rá előfizetni. Ezért az összegért természetesen mindazt megkapod, ami az Alapcsomaghoz tartozik, plusz annál még sokkal többet.

Microsoft Office 2016 Professional Plus

Valószínűleg nem szükséges senkinek sem bemutatnunk a Windows-PC-k egyik legfontosabb kellékét, a Microsoft irodai és otthoni használatra egyaránt ideális szoftvercsomagját. Mi a Microsoft Office 2016 Professional Plus 1 PC-re telepíthető örök licencét adjuk ajándékba, tehát ez nem fog lejárni 365 nap elteltével, hogy aztán jelentős összegért meg kelljen újítani. Ráadásul ez a verzió 2025-ig garantáltan megkap minden támogatást a Microsofttól, így még sokáig naprakész marad. Az Office 2016 PP tartalmazza az összes fontos programot a Wordtől az Outlookon át Publisherig, amelyek jelentősen megkönnyítik a felhasználó életét, ha otthonról kell dolgoznia, vagy a digitális formában zajló távoktatás résztvevője.

Bitdefender Internet Security 2021

A Bitdefender Internet Security védelmi rendszerét több, független víruslabor is az egyik legjobbnak ítélte, emellett a fejlesztők az extra szolgáltatásokról sem feledkeztek meg. Windowsos számítógépen teljes körű védelmi vonalat kínál a Bitdefender Internet Security, amelynek magyar nyelvű kezelőfelületét könnyedén meg lehet szelídíteni. Szolgáltatásaiba a valós idejű vírusvédelmen felül adatcsomag-alapú hálózatvédelem, intelligens tűzfal és adathalászat elleni védelem is beletartozik, illetve a kéretlen leveleket is szűri a program. A még nem azonosított zsarolóvírusokkal szemben is hatékony preventív védelmet nyújt, sőt figyelmeztet, ha egy-egy program vagy akár a Windows elavult és emiatt frissítésre szorul. Fontos még, hogy túl sok erőforrást nem igényel. Felismeri, hogy éppen mire használod gépedet, és ennek megfelelően korlátozza vagy éppen engedélyezi a frissítéseket, kereséseket, háttérfeladatokat. Az extra modulok között van a Wi-Fi-védelem és a hálózati álcázás, amellyel gépedet teljesen láthatatlanná teheted a helyi hálózaton. Az online bankoláshoz védett SafePay felületet kapsz automatikusan, böngészőbeépülőt telepíthetsz a nyomkövetések letiltásához, rendelkezésedre áll továbbá megbízható jelszókezelő és szülői felügyelet is. Az Internet Securityben az extrát a fájlmegsemmisítő modul, illetve egy napi 200 MB forgalmat kínáló VPN segédprogram jelentik.

Exkluzív szoftverválogatás

Prémium előfizetőinknek ajándékba adunk továbbá tíz hasznos felhasználói alkalmazást is, amelyek önmagukban több tízezer forintba kerülnének. Ha valaki külön-külön vásárolná meg a csomag elemeit (beleértve a PC World magazinokat, az Office 2016-ot és az éves Bitdefender Internet Security licencet is), akkor összesen 232 520 forintja bánná.

ASCOMP PDF Conversa

Ha PDF-ből készítenél Word dokumentumot, ezzel a segédprogrammal könnyedén megteheted, amely a művelet során megőrzi az eredeti fájl grafikai elemeit, fontjait és elrendezését, és még a jelszavas védelem sem akadály számára. A procedúra fordítottjával is boldogul, valamint kérésre jelszóval is ellátja a Word dokumentumból konvertált PDF-et.

Audials One 2021 Edition

Streamelt tartalmak (zenék, filmek, rádióadások és podcastek) keresésére, értelemszerűen kizárólag magáncélú letöltésére, konvertálására és lejátszására tervezett szoftver, amely az összes ismertebb platformmal kompatibilis a YouTube-tól a Spotify-on át a Netflixig.

C-Gaga Fotosifter

Ezzel a programmal egy helyre gyűjtheted a különböző eszközökön tárolt fényképeidet, különböző szempontok szerint szortírozhatod és katalogizálhatod őket. A folyamatot jelentős mértékbe segíti az MI és a fejlett arcfelismerő technológia. És ha ennyi nem lenne elég, a beépített szerkesztővel sokféleképpen manipulálhatod is a felvételeket.

Franzis BLACK & WHITE projects 4 Standard

Hiába írunk már 2020-at és készítünk sok millió színben pompázó 4K (vagy akár 8K) felbontású képeket, bizonyos tekintetben máig verhetetlen a klasszikus monokróm fotográfia. A Franzis alkalmazása segítségével művészi hatást kölcsönözhetsz a családi összejövetelek legkínosabb megörökített pillanatainak is.

Franzis NEAT projects 1 Standard

A koronavírus-járvány előtt bárhogy igyekeztünk, szinte sosem sikerült olyan beállítást találni egy-egy látványosság lefotózásakor, hogy ne sétált volna bele a képbe egy másik turista. A NEAT projects automatikusan eltávolítja a felvételeidről a lényeget eltakaró embereket, állatokat és járműveket.

IObit Driver Booster 8 Pro

Leveszi a driverek naprakészen tartásának terhét a válladról, mivel már az elindítása pillanatában automatikusan feltérképezi a gépedet, elavult és teljesen hiányzó meghajtószoftverek után kutatva. Óriási adatbázisa a videokártyáktól kezdve az alaplapi integrált chipeken keresztül a hálózati modulokig minden hardvertípust támogat.

IObit Uninstaller 10 Pro

Mindannyian belefutottunk már olyan makacs alkalmazásokba, amelyek az uninstallálást követően sem tűntek el teljesen a gépünkről, az IObit szoftvere ezektől a nem kívánt maradványoktól és beépülőktől szabadít meg bennünket. Ugyanígy eltünteti az eltávolításra kijelölt program által még a telepítéskor végrehajtott változtatásokat is.

WonderFox DVD Ripper Pro

Rendkívül gyors feldolgozásra képes a segédprogram, körülbelül 10-15 perc alatt is bedigitalizál egy komplett DVD-filmet, emiatt egy nagyobb gyűjtemény akár egy munkanap alatt is átmenthető egy külső adathordozóra, vagy éppen a felhőbe.

WonderFox HD Video Converter Factory Pro

A konvertálás mellett YouTube-, Vimeo- és Facebook-videók letöltésére, a képernyő rögzítésére, valamint animált GIF generálására is képes, sőt az eszköztárba diavetítés- és csengőhang készítőt, valamint több videót egy forrássá összefűzni képes modult, illetve egy az MKV-fájlokból feliratot kinyerő megoldást is beépítettek.

XenArmor All-In-One Key Finder Pro

Az igencsak beszédes nevű szoftvert arra találták ki, hogy a Windows operációs rendszer és emellett számtalan más alkalmazás termékkulcsát visszaszerezze. Ez hatalmas segítség például egy újratelepítés során, legyen az oka komplett gépcsere vagy csak egy nagyobb szoftveres takarítás.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.