Hirdetés

A Pixel 2 és az iPhone X szintjén teljesít a OnePlus 6 kamerája



|

A OnePlus egyik kedvcsinálója szerint az új zászlóshajó fotózás terén is egy ligában mozog a Galaxy S9, Pixel 2 és iPhone X készülékekkel.

Hirdetés

A OnePlus 6 rövidesen bemutatkozik, addig is azonban itt egy újabb kedvcsináló. Egy olyan, ami arra utal, hogy a OnePlus ezúttal kamerában is felzárkózik a legjobbakhoz, nem csak specifikációkban. A OnePlus egy olyan név nélküli összehasonlítót tett közzé, amelyből világosan látszik, hogy nagyon biztos az új zászlóshajó dupla kamerarendszerének a tudásában. 

Hirdetés

A gyártó feladványában négy képet kellene hozzátársítani a Google Pixel 2, a Samsung Galaxy S9, az Apple iPhone X és a OnePlus 6 készülékekhez. Természetesen nem véletlenszerűen választották ezeket a modelleket - ezek jelentik jelenleg a mobilfotózás csúcsát (de azért elfér a listán mondjuk a Huawei P20 Pro és az LG G7 ThinQ is). A OnePlus készülékek kamerái eddig mindig elmaradtak attól, amit a többi zászlóshajó kínált, de ez idén változhat. Már csak azért is, mert így igazolhatják az áremelés szükségességét. 

A OnePlus 6 a pletykák szerint egy f/1.7-es rekeszértékű 20 megapixeles szenzort kap, amit egy 16 megapixeles másodlagos kamera egészít ki, várhatóan telefotós lencsével. A kijelző alatt Snapdragon 845-ös SoC, 6/8 GB RAM, 64/128/256 GB tárhely és Android 8.1 kapnak helyet. Az Android P bétája is fut majd a készüléken, ami elvileg már a hónap végén kapható lehet, 555 euróért. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.