Hirdetés

A PornHubról osztott meg fétisvideót a quebeci egészségügyi minisztérium járványadatok helyett



|

Váratlan meglepetés fogadta a hivatalos Twitter-oldal látogatóit.

Hirdetés

Miután már bő két éve vagyunk kénytelenek együtt élni a koronavírus-járvánnyal és az annak következtében bevezetett egészségügyi intézkedésekkel, amelyek a pandémia intenzitásától függően hol szigorúbbak, hol pedig megengedőbbek, valószínűleg mostanra már a legtöbben letettünk arról, hogy napi rendszerességgel kövessük a járványügyi adatokat.

Ez azonban nem szegi kedvét azoknak a kormányzati szerveknek és egészségügyi intézményeknek, amelyek feladatai közé tartozik a nyilvánosság tájékoztatása, így aztán rendszeresen közzéteszik a fertőzöttek, kórházi ápolásra szorulók, lélegeztetőgépen lévők, gyógyultak számát, és azokét is, akik sajnos elhunytak.

Hirdetés

Hasonló protokollt követve kommunikál a lakossággal a kanadai Quebec tartomány egészségügyi minisztériuma is. Néhány napja azonban homokszem került az olajozottan működő gépezetbe, ugyanis a minisztérium Twitter-profilja a járványadatok helyett a Pornhubról posztolt egy videót Femdom foot worship címmel.

A fenti anyaghoz az élesítés után körülbelül 30 percig férhettek hozzá a 103 ezer követővel rendelkező fiók látogatói, mielőtt törölték volna. A minisztérium egy tweetben kért elnézést a történtek miatt, és természetesen a hiányolt járványügyi adatok sem maradtak el. Azt nem tudni, hogy banális véletlen, vagy szándékos csíny áll-e a háttérben, mindenesetre ígéretet tettek az ügy kivizsgálására.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.